Pengikut

Isnin, 10 Disember 2012

"Year End Giveaway By Cik Bunny"


Jom join GA ni plak...Syarat-syaratnyer seperti berikut....


i don't care how's simple ga banner are 
but 
that black bunny in this banner is most important, sungguh misteri XD

How To Join:
  1. Terjah 3 page ni sampai loading habis: http://bit.ly/kzpKNi , http://bit.ly/WWIfx9 dan http://bit.ly/VtSPKT
  2. Follow blog ni dan my blogshop.
  3. like facebook fanpage InspireBunny [dot] Blogspot , Bunny Inspired dan subscribe my fb acc.
  4. Buat entry bertajuk "Year End Giveaway By Cik Bunny" , letak banner giveaway dan link entry giveaway ni dalam entry korang. COPY BANNER DI SINI.
  5. tinggalkan LINK ENTRY GIVEAWAY ni di bahagian komen blog ni. Kat tempat lain tidak diterima. Pastikan betul betul patuhi semua syarat diatas. Jika tidak, bukan sahaja kemenangan ditarik balik malah terlepas update penting giveaway ni (tak tanggung =p)  
  6. Jika ada twitter dan ig, Follow my twitter: https://twitter.com/InspireBunny dan instagram:http://instagram.com/inspirebunny (atau twitter/instagram: @inspirebunny).
    jangan lupa share this giveaway sebab Cik Bunny nak bagi hadiah online kalendar Hello Blogger 2013 kepada semua peserta yang dah join ga ni sebagai tanda penghargaan (sekiranya ga ni terima lebih dari 100 penyertaan).

    Tumpang iklan kejap:

    Cik Bunny dah beli mug comel siap ada gambar dan link blog, anda bila lagi? keke



    Back to topic. Tentang hadiah, lebih dari 40 pemenang dicari dan saguhati kepada semua peserta yang dah join ga ni.
    klik SINI untuk senarai hadiah lebih jelas
    hadiah mungkin ditambah dari semasa ke semasa

    Tarikh tutup: 3 Januari 2013 (11:59pm) (mungkin diubah pada bila bila masa
    Juri: random.org atau cabutan manual, bebas dari rasuah punya XD

    P/S: kalau ga ni mendapat sambutan so i'll open for sponsor maybe for my next giveaway =)

    1 ulasan:

    1. dari GA yang sama . :)

      http://www.cikfie.com/2012/12/year-end-giveaway-by-cik-bunny.html

      BalasPadam