Pengikut

Jumaat, 7 Disember 2012

" Cik Lyeen's Giveaway"

Hari ni Cikta nak try GA ni...blog Cik Lyeen ni comel sangat...banner ni pun cute....


jom ramai-ramai kita join nak...mana tau kot-kot bertuah....kalau nak join TERJAH SINI...

Syarat-syaratnya semua ada tertulis kat blog empunya tu...Apa tunggu lagi...jom kita join...
Rezeki sapa nak tau kan....

Mimie Najib  , Secret Of Us , Ayusleeping anda telah di Tag

12 ulasan:

  1. hye...
    iema dtg dr GA yg sme
    meh singgah blog iema
    http://iemagurlz.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    BalasPadam
  2. hai dear...saya join juga segment ini..^^

    BalasPadam
  3. singgah sini :D
    jom join GA nie. Syarat mudah, hadiah menarik !!

    http://cerita-aremira.blogspot.com/2012/12/giveaway-oh-my-birthday-by-fatin-nazurah.html

    http://cerita-aremira.blogspot.com/2012/12/iras-speechless-giveaway.html

    http://cerita-aremira.blogspot.com/2012/11/iezah-last-giveaway-2012.html

    jemput singgah dan tinggalkan 'lovely note' di entry nie :)

    http://cerita-aremira.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    BalasPadam
  4. jaa datang dari segmen yg sama...gud luck and happy blogging ya!

    http://jaakechik-e-niaga.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    BalasPadam
  5. http://luahanhatiwanitaidaman.blogspot.com/2012/12/segmen-by-cik-lyeens.html
    dari segmen yg sama sila komen dan singgah...good luck..

    BalasPadam
  6. Dari GA yang sama.. jom balas kunjungan.. TQ ye and all the best!

    http://www.ladyainaa.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    BalasPadam
  7. Salam perkenalan,datang dari GA yg sama.. Sy group Cupcake Limau.. Jemput singgah yee... http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    BalasPadam
  8. Assalamualaikum .. ^.^
    Niena singgah sini ..
    Niena datang dari GA yang sama , kumpulan 1 , cupcake chocolate ..
    http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html
    Niena dah follow kamu ..
    Follow Niena semula ya ..

    *sila abaikan jika sudah follow .. tq .. =)

    BalasPadam
  9. DARI CUPCAKE LIMAU yummy:P
    dari GA awesome tu
    jom singgah sini... x rugi.... sy dah follow awak.. jom follow sy pulak..scroll bawah sikit baru jumpa button follow

    http://zonmanis.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    tlg like juga entry tu ye :P

    BalasPadam
  10. Assalamualaikum. Singgah dr GA same.. Dah follow tau, jangan segan2 meh follow sue balik. Ahaks!
    http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    nak hadiah meletop tak??

    http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/meletop-end-year-giveaway-by-panda-comel.html

    http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/exclusive-giveaway-by-double-a.html

    Oh yea, 1 more. Ada rasa nak mengarang cerita tak? Maghi,maghi. Pakat ramairamai kito berseni!

    http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/contest-love-story.html

    Jom! Hadiah menanti! Ada rezeki, InsyaAllah. Taknak join pon, sudi-sudilah menjengah ye. Jangan marah, sue promote kat sini :DD

    BalasPadam