Pengikut

Khamis, 3 Januari 2013

Yeahhh..Jom Aerobik....


Dulu-dulu sebelum kawin Cikta selalu jgk join aktiviti aerobik beramai-ramai dekat taman....tapi bila dah kawin ni dah lama plak tak aerobik....Konon-konon nak kurus....dan terpengaruh ngan kursus kat opis baru-baru ni...cikta pun try la search youtube cari video-video aerobik yang best-best nak buat kat rumah....cari punya cari jumpa 2 video ni yang agak best,,,,

video
video


Cikta dah try dah buat kat umah...berpeluh jgk walaupun sekejap...tapi baru nak semangat buat...suami cikta gelak plak.... terus malu nak buat....hehehe.....

Nanti dia takdak..Cikta nak aerobik lagi..hehehe..jom kita try...



2 ulasan: